Lithoss kapcsolók

lithoss, knx, intelligens, érintőkapcsolók, impulzuskapcsolók, villanykapcsolók

Lithoss intelligens KNX kapcsolók

A belga Lithoss cég 10 éve gyárt kiemelkedő minőségű KNX design kapcsolókat és aljzatokat. A legmagasabb színvonalú KNX érintő kapcsolók mellett megtalálhatóak termékpalettájukban a hagyományos villanykapcsolók is. A Lithoss kapcsolók 250 V, 24 V, KNX kompatibilis kivitelben érhetőek el. A prémium minőséget a kiemelkedő anyaghasználattal is erősítik, így a kapcsolók megtalálhatóak rozsdamentes acél, bronz, nikkel és egyéb különleges anyagok felhasználásával számos kivitelben. A keretek kompatibilisek a piacon található legtöbb modulárisan csatlakoztatható egységgel (TV aljzat, fali dugaljak, stb). Minden kapcsolójuk és szerelvényük kézimunkával készül, ami garancia a kiváló minőségre. A KNX alapú programozásnak köszönhetően nem csupán arra a célra használhatjuk a Lithoss termékeit, hogy felkapcsoljuk velük a világítást vagy felhúzzuk otthonunk redőnyeit, hanem okos otthon rendszer segítségével gyakorlatilag bármilyen funkciót megadhatunk számukra. Mivel rendkívül széleskörű designban értékesítik termékeiket minden enteriőrbe illeszkednek. Letisztult vonalvezetés és egyszerű kivitel, ez a Lithoss világa.

Kérdése van? Keressen minket bátran!
lithoss, Piano, Select, Immix, Illume, Cockpit
shadow

Lithoss Piano

A Lithoss cég egyik legfrissebb termékcsaládja a Piano. A különleges formavilág egy új dimenziót nyitott meg a kapcsolók területén, mivel magát a megjelenést a zongorák billentyűi inspirálták. Ha egy olyan különleges kapcsolót szeretne okos otthonába, ami garantáltan egyedülálló, akkor a Lithoss Piano a jó választás.

Lithoss Select

A Lithoss Select egy klasszikus választásnak mondható. Kérhető kettő vagy négy gombos kivitelben, így minden helységhez megfelelő vezérlési lehetőséget biztosít.

Lithoss Immix

A Lithoss Immix kapcsolók a Select termékcsládtól abban térnek el, hogy itt szabadon választhatóak a felületszínek, keretek és a gombok, így egyedi design hozható létre.

Lithoss Illume

A Lithoss Illume olyan kapcsolókat jelöl, amiben a keret matt fehér színt kap a beépített külső LED világítás miatt. A kapcsoló előlapjának és gombjának színe szabadon válaszható.

Lithoss bemutató anyagok