Loxone okos otthon tervezés és előkészítés

Az okos otthonok világa rendkívüli fejlődésen megy keresztül. Nem tudhatjuk pontosan, hogy milyen új megrendelői igények, új okos ház eszközök vagy funkciók jelennek meg a jövőben, amelyek megkönnyíti az intelligens ház felhasználók mindennapi életét, és még energiatakarékosabbá, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik épületeinket. Éppen ezért fontos egy olyan rendszer kiválasztása, amely nem csak a mai kor igényeinek tesz eleget, de biztosítja a jövőbeli bővíthetőség lehetőségét is.

Annak érdekében, hogy egy intelligens ház rendszer kivitelezése gördülékenyen menjen végbe, az alapos és mindenre kiterjedő épületautomatika tervezés, és a megfelelő előkészítés nélkülözhetetlen. Éppen ezért cégünknél a kivitelezések számára elektromos terv, vagy épületautomatika tervdokumentáció elkészítése minden esetben szükséges.

Egy okos ház megvalósítása az igények egyeztetésével kezdődik, ahol kollégáink részletesen kidolgozzák a rendszerrel szemben támasztott megrendelői igényeket, és segítenek meghatározni hogy mely okos otthon funkciók fontosak az adott épületben. Ezek után kezdődhet maga az okos otthon rendszer kirajzolása, tervezése.

A végleges tervet számos a projektben részt vevő kivitelezőivel és tervezőivel történő egyeztetés előz meg, majd az összegyűjtött információk alapján elkészített anyag pontosan meghatározza az épületbe tervezett okos otthon rendszer eszközeit, azok számára szükséges vezetékezést, és az esetleges egyedi megrendelői igényeket a programozás tekintetében.

  • Gördülékeny kivitelezés biztosítása
  • Megfelelő előmunkálatok és kábelezés kialakítása
  • Eszközök helyeinek és funkcióinak meghatározása
  • Programozási feladatok meghatározása
  • Jövőbeli bővíthetőség lehetőségének fenntartása
  • Egyeztetések tervezőkkel és kivitelezőkkel
Kérdése van? Keressen minket központi elérhetőségeinken!