Loxone okos otthon szerviz, hibaelhárítás

Ugyan egy Loxone okos otthon rendszer esetében nem igazán jellemző a meghibásodás, azonban esetenként előfordulhatnak olyan tényezők, melyek befolyásolják annak rendeltetésszerű működését. A nem megfelelő programozás ugyanúgy okozhat hibákat, mint egy eszköz helytelen telepítése vagy meghibásodása, de akár külső zavaró tényező is hatással lehet a rendszer működésére.

Számtalan olyan helyzet lehet, amiért a már kiépített rendszerének szervizelését más céggel akarja megvalósítani egy ügyfél. Ilyen lehet többek között, ha nem megfelelő tapasztalattal rendelkező kivitelező cég építette ki a rendszert vagy programozta azt, ha bármi okból kifolyólag nem elérhető a korábbi Loxone kivitelező, vagy ha csak egyszerűen nem szeretne velük együtt dolgozni.

Ekkor keresheti fel cégünket, mivel fő tevékenységként vállaljuk már kiépített Loxone okosház rendszerek teljeskörű szervizelését és hibaelhárítását is. Szerencsére a hibák leggyakrabban gyorsan és egyszerűen javíthatóak, leggyakrabban programozói oldalról vagy eszköz oldali javítással, de köszönhetően a Loxone megbízhatóságának soha sem kell a teljes rendszert cserélni.

Cégünk a szervizelésen és a hibaelhárításon túl, aktív jelenlétet és rendszer felügyeletet is biztosít ügyfelei számára. Karbantartási szerződésünk keretén belül felügyeljük az okos otthon rendszert, elemezzük annak esetleges hibaüzeneteit, korrigáljuk a szükséges beállításokat, vagy elvégezzük a szükséges szoftverfrissítéseket, hogy elkerüljük ezzel az esetlegesen kialakuló kellemetlen helyzeteket, és Önnek csak használnia kelljen Loxone okos otthonát.

  • Loxone okos otthon rendszer szervizelése, karbantartása
  • Rendszer rendellenes működési okának feltérképezése
  • Hibaelhárítás és javítás akár távoli elérés által is
  • Loxone rendszer felügyelete, javítása és karbantartása
  • Hibás eszközök cseréje, telepítése és programozása
  • Loxone rendszer bővítése és rendszerfejlesztése
  • Újraprogramozás, szoftverfrissítés és felhasználói fiókok
Kérdése van? Keressen minket központi elérhetőségeinken!