Okos otthon tanácsadás és konzultáció

Az első és legfontosabb lépés minden esetben, hogy megértsük a pontos megrendelői igényeket, meghatározzuk hogy mely okos otthon funkciók fontosak az adott épület számára, valamint hogy ismerjük az okos otthon rendszer kiépítésének tervezett költségvetését. Ha ezeket ismerjük, csak ezek után következhet, hogy kiválasszuk a célokhoz leginkább megfelelő okos otthon rendszert.

Cégünk évekig független okosház kivitelező cégként működött, de mára csak a Loxone okos otthon rendszer tartozik fő profilunkban annak megbízhatósága és sokoldalúsága miatt. Éppen ezért az évek alatt megszerzett tudás alapján hiteles és tapasztalati segítséget tudunk nyújtani megrendelőink számára.

Mivel a legtöbben nem ismerik az okos otthonok korlátlan számú felhasználási lehetőségeit, így kötelességünknek érezzük hogy javaslatokat tegyünk arra vonatkozóan, mely smart home funkciók volnának hasznosak az adott projektben.

Előzetes igényfelmérő kérdéseink után további javaslatokat teszünk a még hasznos intelligens ház funkciókra vonatkozóan. Segítünk eligazodni, hogy mi az ami valóban segíti költséghatékonyan működtetni otthonunkat, mely funkciók fontosak a biztonsági szempontok miatt, és mik azok amik a kényelmünket szolgálják egy valódi okos otthonban.

Ha még nem biztos abban, hogy milyen intelligens ház funkciókat szeretne otthonában automatizálni, akkor jó helyen jár. A Loxone okos otthonok területének egyik legmeghatározóbb kivitelező cégeként, és számos különböző rendszerrel kivitelezett projekttel magunk mögött, garantáltan segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.

  • Segítségnyújtás a megfelelő rendszer kiválasztásában
  • Okos otthon lehetőségeinek és funkciók egyeztetése
  • Tanácsadás a kivitelezéssel kapcsolatban
  • Kapcsolattartás a különböző szakipari kivitelezőkkel
  • Rendszer módosítása Megrendelői igények szerint
Kérdése van? Keressen minket központi elérhetőségeinken!