Loxone okos otthon programozás

A telepítési rész a rendszer kivitelezésének hozzávetőlegesen negyedét teszi ki, míg a fennmaradó rész a programozás, beállítás és finomhangolási feladatkörök. Gyakorlatilag ezen múlik, hogy okos otthonunk mennyire szolgálja ki igényeinket.

Egy jól átgondolt és megfelelően felprogramozott okos otthon már-már azt az érzetet keltheti bennünk, hogy rendszerünk annyira intelligens, hogy ismeri gondolatainkat vagy tevékenységünket, és ezáltal vezérli a különböző berendezéseket. Persze ez nem így van, mivel az intelligens ház rendszer valójában csak mint egy inas végrehajtja azokat a feladatokat, amiket előre megadtunk számára.

Nyilvánvaló tehát, hogy a programozás csak akkor lesz tökéletes, ha azt egy kellő tapasztalattal rendelkező, igazán profi cég végzi. Enélkül nem tudjuk kihozni a rendszerből a maximumot, és nem tudjuk kihasználni az eszközök teljes funkcionalitását sem.

A rendszer fő feladatköreinek programozását, a webes elérések beállítását csak a konfigurációs szoftverben lehetséges megtenni, azonban ennek eredményeként a beállításokat és a személyre szabott funkciókat már a megrendelő magától is meg tudja tenni, közvetlenül a Loxone applikációból. Ráadásul köszönhetően a Loxone holisztikus megoldásának az app lehetőséget kínál a felhasználók számára saját automatika szabályok kialakítására is, így nem kell minden esetben a Loxone kivitelezőhöz fordulnia.

Mivel cégünk 2014 óta a gyártó kiemelt Loxone Gold fokozatú partnere, így nálunk garantáltan összpontosul a tapasztalat a megfelelő szakértelemmel, ez pedig garancia megrendelőink számára a professzionális kivitelezéshez.

  • Loxone okos otthon eszközök programozása
  • Jelenetek kiakalítása, konfigurálása és beállítása
  • Logikai kapcsolatok és folyamatok kialakítása
  • Kezelőfelületek és érzékelők rendszerbe történő integrálása
  • Távoli elérés és felhasználói fiókok beállítása
Kérdése van? Keressen minket központi elérhetőségeinken!