Loxone okos otthon telepítés, kivitelezés

Egy okos otthon rendszer kiépítésekor a telepítés az egyik legfontosabb fázis. Csak kellő szakértelemmel és megfelelő tervezési előkészítéssel lehetséges a gördülékeny kivitelezés, mivel a rendszer csak így képes megfelelően és az elvártó módon vezérelni az épület különböző erőforrásait.

Cégünk a legtöbb Loxone okosház kivitelező céggel ellentétben, nem csak a programozási feladatokat látja el megrendelői számára, hanem az eszközök elosztószekrény oldali bekötésében, valamint a terepi eszközök felszerelésében is megoldást biztosít. Tesszük mindezt azért, hogy mi mint Loxone kivitelezők teljes biztonságban tudhassuk az eszközöket, és ezzel együtt megrendelőink válláról minél nagyobb terhet vegyünk le.

Működési modellünk tökéletes arra is, hogy egy határozott vonalat húz a projektben résztvevők között, és így meghatározza hogy milyen feladatok tartoznak a kivitelezés alatt az automatika részéhez, és mi a további szakiparok feladatkörébe.

Megrendelői oldalról pedig kényelmes és biztonságos, mivel így csak egy céggel kell egyeztetnie és minden egy kézben összpontosul, ami megelőzheti az esetleges félreértéseket és nézeteltéréseket.

Mivel cégünk 2014 óta foglalkozik Loxone okos otthon rendszerekkel, és azóta folyamatosan és megszakítás nélkül a gyártó Loxone Gold fokozatú partnere vagyunk, így ez garanciát jelent a minőségre.

  • Okosház eszközök elosztószekrénybe való bekötése
  • Okos otthon eszközök elosztószekrényen belüli vezetékezése
  • Elosztószekrény oldali Loxone eszközök felfűzése
  • Loxone kezelőfelületek és nyomógombok felszerelése
  • Érzékelők felszerelése
Kérdése van? Keressen minket központi elérhetőségeinken!