Szívesen dolgozna együtt velünk?

Cégünk tevékenységéhez folyamatosan hirdet új álláslehetőségeket villanyszerelő és villamosmérnök pozíciók betöltésére valamint keres megbízható alvállalkozókat az egyes szakipari munkálatok elvégzésére.
Vállalkozásunk fő tevékenységi köre az intelligens épületautomatizálási rendszerek, okos házak, okos otthonok, intelligens otthonok és házak épületautomatikai rendszereinek tervezése és kivitelezése, ami mellett erős illetve gyengeáramú elektromos hálózatok tervezésével és kivitelezésével illetve épületgépészeti tervezéssel és kivitelezéssel is foglalkozunk magán és vállalati épületekbe egyaránt.
Cégünk nyitott új partnerekkel való együttműködésre is legyen szó elektromos hálózati vagy épületgépészeti tervező irodáról, villanyszerelő vagy épületgépész kivitelező csapatról vagy értékesítő csapatról.
Számunkra a legfontosabb célkitűzés ügyfeleink igényeinek teljes mértékben történő kielégítése. Ha úgy érzi, hogy szívesen dolgozna Ön is egy rendkívül gyorsan fejlődő vállalkozásban vagy szívesen működne együtt velünk alvállalkozóként keressen minket központi elérhetőségeinken.

  • Elektromos hálózat tervezők
  • Villanyszerelő csapatok
  • Épületgépész tervezők
  • Épületgépész kivitelező csapatok
Szívesen dolgozna együtt velünk? Keressen minket központi elérhetőségeinken!
shadow