Árak és díjszabások - Incelor Kft.

Aktuális díjszabásunk, érvényben 2022.08.01-től

Cégünk minden új érdeklődő számára 1 óra (60 perc) ingyenes konzultációt, tanácsadást biztosít. A konzultáció történhet személyes módon előre egyeztetett időpontban irodánkban, vagy akár online felületen (pl: Skype, Zoom, Google Meet, Microsoft Teams, stb.) keresztül is. Ezen egyeztetés keretén belül kollégáink vállalják a rendszer lehetőségeinek bemutatását, ajánlata személyre szabását, valamint igény esetén egyeztetést az építkezés / felújítás további kivitelezőivel. Összetettebb rendszerek, illetve több módosítási igény esetén a konzultációk további órákat vehetnek igénybe, melyek díjazása egyedi módon történik. Amennyiben ajánlatkészítéséhez helyszíni kiszállást szeretne kérni, úgy azt kollégáink kiszállási díjunk és rezsióradíjunk ellenében tudják vállalni.

Annak érdekében, hogy épületautomatikai rendszerének kivitelezése gördülékenyen mehessen végbe, az általunk telepített okos otthon rendszerek számára minimális szinten automatika tervdokumentáció elkészítése minden esetben szükséges. Az anyag többek között magába foglalja a tervezett eszközök épületben való elhelyezéséhez a szükséges kábelezési munkálatokat, a vezérelni kívánt funkciók leírását és még számos olyan fontos információt a különböző szakiparok számára, melyek nélkülözhetetlenek a rendszer gördülékeny kivitelezése számára. Tervezési díjszabásunk a rendszerben felhasznált eszközök és a kialakított programozási folyamatok komplexitása, valamint a végpontok alapján kerül kiszámításra. Pontos ajánlatot az automatika tervezésre az elfogadott automatika ajánlat után áll módunkban biztosítani, így az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

0 – 500 000 Ft rendszer eszköz – 100 000 Ft + ÁFA-tól
500 000 Ft – 1 000 000 Ft rendszer eszköz – 120 000 Ft + ÁFA-tól
1 000 000 – 1 500 000 Ft rendszer eszköz – 150 000 Ft + ÁFA-tól
1 500 000 – 2 000 000 Ft rendszer eszköz – 180 000 Ft + ÁFA-tól
2 000 000 Ft rendszer eszköz fölött – egyedi díjszabás

A tervdokumentáció készítésre vonatkozó alap vállalásunk legfeljebb négy alkalommal történő alap szintű (nem komplex) módosítást tesz lehetővé. Minden ezen felüli kérés vagy igény mely módosítást követel a tervdokumentációban, valamint egyeztetés a Megrendelővel esetlegesen további tervezőkkel, kivitelezőkkel, stb. (akár személyes akár elektronikus úton) díjköteles. A megvalósulási dokumentáció megrendelése utáni elállás esetén a dokumentációban történő módosításokért az általunk kiállított munkaóra kimutatás alapján Megrendelőt fizetési kötelezettség terheli.

Rendszerátadás után Megrendelőink számára előzetesen egyeztetett módon és mennyiségben újrakonfigurálást, finomhangolást biztosítunk. Az általunk programozott rendszerekre vonatkozó garancia, cégünkön kívül álló külső módosítás hatására – a program rendszerfájlban történő tulajdonos általi beavatkozás esetén is – érvényét veszti. Amennyiben a telepített rendszerre vonatkozóan garanciaidőn túl bármilyen módosítást szeretne kérni, esetleg meghibásodás történik, vagy egy másik cég által telepített rendszert szeretne szervizeltetni általunk, vagy új igényeket szeretne kialakítani a rendszerében, úgy cégünk a következő munkadíjak ellenében vállalja a szükséges feladatok elvégzését.

Nappali munkavégzés (9:00-17:00) – 24 000 Ft + ÁFA / óra + kiszállási díj
Esti munkavégzés (17:00-20:00) – 36 000 Ft + ÁFA / óra + kiszállási díj
Éjszakai munkavégzés (20:00-9:00) – 48 000 Ft + ÁFA / óra + kiszállási díj
Hétvégi munkavégzés (szombat) – 36 000 Ft + ÁFA / óra + kiszállási díj
Hétvégi munkavégzés (vasárnap és munkaszüneti nap) – 48 000 Ft + ÁFA / óra + kiszállási díj
Rendszerfájl újbóli feltöltése – 27 000 Ft + ÁFA / alkalom
Új eszközök rendszerbe történő integrálása (rendszereszköztől és a programozási szükséglettől függően változik) – egyedi díjszabás alapján
Informatikai háttérszolgáltatás (firmware frissítés, külső hálózati elérés kialakítása, router beállítás, stb.) – 14 000 Ft / db + ÁFA + kiszállási díj

Átadott rendszerek esetében a programra alapvetően (szoftver) 6 hónapos garanciát vállalunk. A gyártók által hivatalosan közétett szoftverfrissítésekből adódó, nem tervezett változtatásokból eredő hibákért, illetve a programban végrehajtott nem szakszerű és cégünkön vagy kivtelezőinken kívül álló módosítások, szervertámadások és hackertámadások, vagy jogosulatlan hozzáférésekből adódó meghibásodások esetére garanciát és jótállást nem tudunk vállalni.

Amennyiben olyan kérdés vagy kérés merült fel az építkezésen, amiben nélkülözhetetlen kollégáink személyes jelenléte (pl: személyes egyeztetés gépészekkel, villanyszerelőkkel, tervezőkkel, rendszermódosítás, stb.), cégünk a következő kiszállási díjak ellenében tudja ezt vállalni. Kiszállási díjunk érvényes a kivitelezési, szervízelési és karbantartási feladatok elvégzésére is.

Kiszállási díjaink magyarországi cím esetén:
(a távolság az oda-vissza út alapján, a legrövidebb útvonalon, autópálya használattal kerül kiszámításra, 2454 Iváncsa telephelyünktől)

Kategória I. (távolság 0-150 km): 20 000 Ft + ÁFA
Kategória II. (távolság 150-250 km): 32 000 Ft + ÁFA
Kategória III. (távolság 250-350 km): 44 000 Ft + ÁFA
Kategória IV. (távolság 350-450 km): 56 000 Ft + ÁFA
Kategória V. (távolság 450 km felett): 75 000 Ft + ÁFA

Az eszközök megrendelése előre utalás után egyenesen a gyártótól történik. Azok szállítási ideje előre láthatólag 5-14 munkanap, ami függ a gyártók egyedi raktárkészletétől, de egyedi gyártás esetén ettől eltérő. Egyedi igények esetén lehetőség van ennek meggyorsítására, ezzel kapcsolatban kérjük érdeklődjön kollégáinknál.

Az általunk forgalmazott és telepített eszközökre a gyártói garancia érvényes, azonban helytelen beüzemelés, túlfeszültség valamint villámcsapás általi meghibásodás esetén a garancia érvényét veszti. Az épületautomatikai rendszerek nem rendelkeznek MABISZ minősítéssel, ezért az olyan biztonságtechnikai funkciókat melyek számára ez fontos, önálló rendszerként ajánljuk kiépíteni.

A feltüntetett díjakat előzetes banki átutalással vagy helyszínen készpénz ellenében áll módjában kiegyenlíteni. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Telepítés

Az általunk telepített rendszerek esetében a telepítési feladatok szakszerűségéért és minőségéért 6 havi jótállást vállalunk. Ezen időszakban az esetleges meghibásodásokat hibabejelentés alapján javítjuk. Kivételt képez az az eset, amennyiben a hibát cégünk vagy kivitelezőink felelősségi körén kívül álló ok, hibás kezelés, szakszerűtlen beavatkozás esetleg nem megfelelő üzemeltetési körülmény idézte elő.

Program

Az általunk készített ajánlatok alap programozást tartalmaznak, amely alól kivételt képez az az eset, ha Megrendelőnk egyedi igénye alapján feltüntettük az extra programozási funkciókat. Az általunk programozott rendszerekre 6 hónapos garanciát vállalunk, aminek időtartamán belül a rendszer beállításai, funkciói (szoftveres funkciói) az elfogadott ajánlatban leírt módon a teljesítést követően is stabilan és megbízhatóan működnek. Megrendelőink a felhasználói kezelőfelület (applikáció) használatára jogosultak, azonban az általuk konfigurációs szoftverben (programozói felület) történő módosítás(ok) a Rendszer garanciájának azonnali megszűnését vonja maga után. Garancia programozási feladatokra és szoftverekre kizárólag abban az esetben érvényes, ha azok reprodukálható hibajelenségre vonatkoznak, és a fennálló hibajelenség írásban, elektronikus úton kerül beadásra. 

Eszközök

A telepített eszközökre a gyártói garancia érvényes, azonban az eszközök festék vagy más vegyi anyaggal történő érintkezése, rovarok vagy egyéb (pl. házi-) állatok rongálása, természeti csapás (túlfeszültség, villámcsapás általi meghibásodás, beázás stb.) szakszerűtlen telepítés, helytelen beüzemelés, kezelés, javítás vagy használat által okozott hibák, külső behatás, rongálás esetén a garancia érvényét veszti. Felhívjuk vásárlóink és megrendelőink szíves figyelmét, hogy az eszközökre vonatkozó garancia kizárólag a vásárlásról kapott eredeti számla ellenében érvényesíthető!

A garancia kizárólag új termékek esetében érvényes és a garancia időtartama az áru leszállításának kezdeti időpontjától kezdődik. Részleges leszállítás esetén a garanciaidő az adott alkatrész leszállításnak időpontjától kezdődik. Az esetlegesen felmerülő szervízelési feladatok nem szakítják meg és nem hosszabbítják meg a garanciaidő időtartamát. Garanciális ügyintézés során a szerződéses partner végzi az ügyintézést. A kifogásolt termékek esetében a szervízpartner garanciális kivizsgálás érdekében a terméket a Gyártó vagy annak szerződéses szervízpartnere számára kell hogy eljuttassa. Amennyiben a garanciális kivizsgálás végeztével a termékről bebizonyosodik hogy annak hibája nem garanciális jellegű, úgy a Gyártó 15 EUR bevizsgálási díjat valamint szállítási költséget számol fel mely több alkalommal történő garanciális eljárás esetében külön-külön érvényes és melynek költségvonzatát
cégünk Megrendelő számára áthárít. 
Garanciális ügyintézés során a Gyártó mindenekelőtt megkísérli javítani a fennálló hibajelenséget és szükség esetén cseréli a terméket. Gyártó felhívja a figyelmet arra vonatkozóan, hogy a garanciaidőszak elteltével esetlegesen bekövetkező meghibásodásokat a természetes használatból adódó hibajelenségnek tudják be,
amiért nem tehető felelőssé sem Gyártó sem szerződéses partner, Vállalkozó.
Sem Gyártó sem Vállalkozó nem vállal garanciát olyan hibákért, melyek nem megfelelő felhasználásból erednek, így operációs rendszer megváltoztatása, interfészek és paraméterek megváltoztatása, nem megfelelő adatátviteli
eszközök használata, telepítési és tárolási előírásoktól való eltérések, esetleges elszállítás során bekövetkezett károk.
Azon rendszerek esetében ahol akár Megrendelő akár harmadik fél módosítja a rendszerre vonatkozó programot a garancia azonnali hatállyal érvényét veszti.  
Gyártó kifejezetten fenntartja a jogot a garanciavállalás megtagadására olyan termékek esetében, amelyek sérülése vagy működésképtelenné válása:
– a termék nem rendeltetésszerű felhasználásából adódóan vagy rongálás következtében alakult ki 
– a használati utasításban és / vagy a termékkel együtt szállított garancialevélen található megjegyzések és figyelmeztetések figyelmen kívül hagyásából adódóan következett be
– a termék egyéb helytelen használatából adódóan (pl: szerződésben szereplő áruk olyan eszközökkel vagy / és programokkal történő működtetése esetében melyek kompatibiltását a Gyártó nem erősített meg) következett be
– olyan meghibásodás esetén amely a termék megváltoztatásából adódóan keletkezett 
– a termék harmadik személy által – nem a Gyártó által engedélyezett szervizpartner – történő esetleges megjavításával keletkezett 
– a termék a Gyártó vagy a Gyártó hivatalos szervizpartnere részére történő helytelen visszaküldés vagy helytelen csomagolás miatt következett be
– helytelen kezelés, rongálás vagy egyéb behatás (például ütődések, vízzel való érintkezés, nagy nyomás, túlfeszültség, stb.) hatására alakult ki
– harmadik személy által biztosított termékek (például memóriamodulok) helytelen beszereléséből adódóan keletkezett
– olyan termékek esetében, amelyeket a Gyártó olyan beszállítótól vagy alvállakozótól szerez be, amellyel szemben fizetésképtelenség vagy bármilyen egyéb gazdasági okból kifolyólag a garanciaigények nem érvényesíthetőek 
A rendszer kialakítása esetén szigorúan be kell tartani az üzembe helyezési és eszközökre vonatkozó műszaki leírásokat, előírásokat. Sem Gyártó sem Vállalkozó nem tehető felelőssé túlterhelésből, helytelen kezelésből vagy nem célszerű üzemeltetésből adódó károkért. A cégünk által telepített rendszerek esetében a telepítés során esetlegesen bekövetkezett eszköz meghibásodásokért cégünk felel. Gyártó kiemelten felhívja a figyelmet arra vonatkozóan hogy nem vállal
felelősséget és garanciát harmadik féltől származó termékekkel vagy rendszerekkel való kompatibiltásból adódó meghibásodás esetén.    
A rendszer megvásárlósával Megrendelő csak a szoftver saját célra történő felhasználatára jogosult, annak tovább értékesítésére vagy forgalmazására nem, azt szerzői jog védi. Az esetleges garanciális ügyintézés során felmerülő kérdéses esetekben a Gyártó hivatalos álláspontja számít mérvadónak.

Garanciális ügyintézés

A garancia időn belül meghibásodott eszköz(öke)t garanciális kivizsgálás érdekében a Gyártó számára kell hogy eljuttassuk. Már telepített eszköz(ök) meghibásodása esetén a rendszer működéséhez szükséges csereeszköz(ök)ről számlát állítunk ki Megrendelőink számára, majd a fizetés megtörténte után beszereljük az(oka)t a rendszer működésének fenntartása érdekében. Amennyiben a garanciális bevizsgálási folyamat végén bebizonyosodik, hogy az eszköz hibája nem garanciális jellegű úgy kiszállási díjat és munkadíjat számolunk fel, melyet Megrendelőink magukra nézve kötelezőnek tekintenek. Amennyiben a gyártó visszajelése alapján az eszköz(ök) garanciális javítása vagy pótlása lehetséges, úgy 8 munkanapon belül visszafizetjük a csereszköz árát.

Kiemelten kérjük Megrendelőinket, hogy már átadott rendszerek esetében a meghibásodásről elsősorban elektronikus formában tájékoztassanak minket. Az esetleges hibabejelentéseket minden esetben egyedileg megvizsgáljuk és lehetőségeihez mérten a hibát minél hamarabb elhárítjuk. Amennyiben kiszállás nélkül (telefonon keresztül, emailben, távoli eléréssel, stb.) nem megoldható a fennálló hibajelenség, úgy személyes kiszállást biztosítunk.

A Rendszer(ek) által vezérelt és szabályozott berendezések esetleges meghibásodása miatt felelősséget nem vállalunk. Ez érvényes arra az esetre is, ha Megrendelőnk nem tájékozódott és nem tájékoztatta cégünket megfelelően a vezérlendő vagy szabályozandó berendezés(ek) működésére vonatkozóan vagy ha a Megrendelő egyéb kivitelezője a szükséges információt nem biztosította számunkra.

Az internetszolgáltató egyedi beállításainak módosítása esetén és az internetes eléréshez szükséges eszközök és berendezések (modem, router, NAS, stb.) Megrendelő általi cseréje esetén keletkező meghibásodások és átmeneti leállások nem tekinthetőek garanciális problémának. Ilyen esetekben nem tudjuk vállalni az épületben található internet beállítását, erre informatikus szakember megbízását javasoljuk.

Kifejezetten fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy amennyiben bármilyen Megrendelőink kivitelezés után nem mutat fizetési hajlandóságot úgy addig a pontig megvonjuk a belépési jogosultságait amíg a közöttünk fennálló helyzetet nem tudjuk rendezni. Felhívjuk Megrendelőink szíves figyelmét, hogy a még nem kifizetett rendszerek esetében a rendszer programjának tulajdonjogát a kifizetés megtörténéséig fenntartjuk.

Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre!