Intelligens otthon, okos ház, épületautomatika tervezés

Az okos otthonok világa rendkívüli fejlődésen megy keresztül. Nem tudhatjuk pontosan, hogy milyen új eszközök vagy funkciók jelennek meg a közeljövőben ami megkönnyíti az intelligens ház felhasználóinak mindennapi életét vagy még energiatakarékosabbá és kényelmesebbé teszik mindennapjainkat.
Egy okos ház megvalósítása a személyes konzultációnál kezdődik, ahol mérnökeink egyezettik a Megrendelővel a pontos igényeket és segítenek kitalálni, hogy mely smart home funkciók volnának haszonosak az adott épületben. Ha ezzel megvagyunk, kezdődhet az okos otthon tervezése.
Annak érdeklében, hogy egy okos otthon rendszer kivitelezése gördülékenyen történjen, biztosítsa a jövőbeli bővíthetőség lehetőségét és megfelelően kiszolgálja a felhasználó igényeit alapos és mindenre kiterjedő épületautomatika tervezés szükséges. A dokumentáció magába foglalja a vezetékezést, a végpontok és kezelők helyét és a programozási műveleteket.
Cégünknél az épületautomatika dokumentáció elkészítése minden esetben nélkülözhettelen, mivel ebben pontosan meghatározzuk az épületbe tervezett smart home rendszer eszközeit, megtervezzük a szükséges kábelezési munkálatokat, bemutatjuk a helységekben elhelyezett kapcsolók és egyéb kezelőfelületek pontos helyét és biztosítjuk a jövőbeli bővíthetőség lehetőségét.

  • Gördülékeny kivitelezés
  • Megfelelő előmunkálatok és kábelezés kialakítása
  • Kezelőfelületek és nyomógombok helyének meghatározása
  • Programozási funkciók meghatározása
  • Jövőbeli bővíthetőség lehetőségének fenntartása
Kérdése van? Keressen minket központi elérhetőségeinken!
shadow