Intelligens otthon és okos ház árak

Annak érdekében, hogy el tudja képzelni egyes okos otthon funkciók hozzávetőlegesen milyen áron érhetőek el cégünk előre összeállított intelligens otthon csomagokat is biztosít megrendelőink számára. Mivel Megrendelőink igényei és a vezérelni kívánt berendezések minden projekt esetén eltérőek, így a csomagok kizárólag tájékozató jellegűek.

Intelligens otthon és okos ház árak - Smart Home rendszer csomagok

Tekintse meg előre összeállított okosház csomagajánlatainkat, melyek alapján tájékozódhat a leggyakrabban kért funkciókra és a rendszerek árára vonatkozóan. Az általunk telepített okos otthon rendszerek modulárisan bővíthetőek, így később további intelligens ház funkciókkal egészítheti ki a már meglévő intelligens ház rendszerét, akár vezetékesen akár vezeték nélküli megoldásokkal. Az intelligens otthon rendszerek Android és iOS operációs rendszerekkel is használhatóak, funkcióik okostelefon, tablet, PC és smart TV segítségével is vezérelhetőek interneten keresztül a világ bármely pontjáról. A következőkben általunk bemutatott okos ház csomagok általános rendszereket és általános megrendelői igényeket tartalmaznak, azonban egyedi igény esetén a későbbiekben személyre szabott funkciókkal bármikor szabadon tovább bővíthetőek.

A feltüntetett okos ház csomagok tájékoztató jellegűek a teljes összeg egyedi igények esetén változhat. Az intelligens otthon csomagok nem tartalmazzák a telepítés és a programozás valamint az előkészítés és tervezés díját, azokat csak viszonyítási sávban határozzák meg. Áraink magyar forintban (HUF) értendő nettó árak, melyek az általános forgalmi adót (ÁFA) nem tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A legkedvezőbb árú csomag ajánlatunk azok számára akik intelligens otthon kialakítását tervezik. Főként kisebb 25-50 m2 alapterületű okos lakások számára ajánlunk, azonban ennek ellenére számos intelligens ház vezérlési lehetőséget biztosít. Már ez az okos otthon rendszer is biztosítja több okos lakás funkció távoli vezérlésének és elérésének lehetőségét felhasználók számára internet által a világ bármely pontjáról Android és iOS alapon is.

shadow

Alap kategóriájú okos ház csomag ajánlatunk, ami kisebb alapterületű 1-2 szobás lakások számára jó választás. Számos okos lakás vezérlési funkciót biztosít, így szerepet kap a BASIC intelligens otthon rendszerben a világítás, LED szalag és árnyékolásvezérlés mellett a fűtési rendszer a klímaberendezés és riasztó rendszer alap szintű vezérlése is. Mivel a funkciókat egy központi egység vezérli, így bármilyen jelenetet vagy összehangolt működést beállítását biztosítja.

shadow

Az intelligens házak középkategóriájába tartozó ECONOMY csomagunkat 50-120 m2-es lakások és házak számára ajánljuk. Az okos otthon rendszer eszközei vezetékes módon keresztül kommunikálnak egymással, de vezeték nélküli eszközökkel is kombinálhatóak. Széleskörű vezérlési lehetőséget kínál amelyben szerepet kap a világítás, árnyékolás, fűtés és hűtés vezérlés mellet az áramtalanítás, beléptetés és riasztó rendszer illesztés is.

shadow

ECONOMY PLUS okos ház csomagunkat a közepes alapterületű, 100 nm fölötti családi házak és nagyobb alapterületű lakások számára ajánlajuk, akik intelligens ház rendszer kiépítésén gondolkoznak. A csomag egy komplex rendszert biztosít, így a klasszikus alap okos otthon funkciók (világítás, LED szalag, árnyékolás, fűtés, hűtés, riasztó, beléptetés, áramtalanítás, kapuk és ajtók, stb.) mellett már tartalmazza a videokaputelefon általi beléptetést is.

shadow

A felső kategóriás intelligens otthonok belépő szintű ajánlata, mely szinte minden okos ház funkciót tartalmaz, melyet Megrendelőink leggyakrabban kérnek. A hőszivattyús fűtési / hűtési rendszer vezérlése mellett szerepel a szellőztető rendszer, árnyékolás, világítás vezérlés is, míg biztonsági oldalról a beléptetés, riasztó illesztés, kaputelefon rendszer is részét képezi csomagunknak. A csomag további funkciókkal is szabadon bővíthető, akár egy multimédia rendszerrel is.

shadow

Felső szintű komplex épületautomatika csomagunk vezérelt funkciói szinte minden az intelligens otthonokban napjainkban használt funkció vezérlésére kitérnek. Ha valaki egy igazán okos házban szeretne élni, akkor a LUXURY csomagunk minden igényét garantáltan kielégíti energiamegtakarítás, kényelem és biztonság szempontjából is, sőt már a multimédia rendszer vezérlése is szerepet kap a hagyományos okos ház funkciók mellett.

shadow

Tetszenek az okos ház csomagok, de szeretne inkább személyre szabott okos otthon ajánlatot?

Ha nem sikerült olyan okos otthon csomagot találnia mely teljes mértékben kielégíti elképzeléseit, akkor kérjen tőlünk személyre szabott intelligens ház ajánlatot. Nem kell mást tennie csak töltse ki online ajánlatkérő sablonunkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk összeállítani egy olyan okos ház rendszert, ami csak azokat az intelligens otthon funkciókat tartalmaza amire Önnek szükséges van.

shadow