Szervizelés, hibaelhárítás, javítás, karbantartás

Cégünk nem csak az általunk telepített intelligens otthon rendszerekre vállalja a szervizelési feladatok ellátását. Amennyiben bármilyen problémája van az okos ház rendszerével és cégünk jogosult annak a márkának a szervizelésére és javítására, garantáltan segítségére leszünk és megoldjuk a fennálló problémát. Keressen minket bátran!

Intelligens otthon, okos ház rendszerek szervizelése

Az okos otthon rendszerek ugyan nem gyakran de esetenként meghibásodhatnak, előfordulhatnak olyan tényezők melyek befolyásolják azok megfelelő és rendeltetésszerű működését.
Az intelligens házakat vezérlő rendszerek meghibásodásnak leggyakoribb okai közé sorolhatnánk a helytelen bekötést, nem megfelelő konfigurálást, rendszerfájl megsérülését, külső tényezők (pl: villám, adótorony jel kibocsájtás, stb.) behatását, nem megfelelő jelerősséget.
Szerencsére a smart home rendszerek általi hibák leggyakrabban gyorsan és egyszerűen javíthatóak és nem kell a teljes rendszert cserélni.
Amennyiben bármilyen problémája merül fel intelligens otthon rendszerével kapcsolatban vagy bővíteni szeretné otthonában már meglévő smart home rendszerét és segítségre, hibaelhárításra vagy további kivitelezésre van szüksége, keressen minket és kollégáink segítségére lesznek!

  • Akár távoli, online segítségnyújtás a programozási feladatokban
  • Okos otthon rendszer rendellenes működési okának feltérképezése
  • Meghibásodott eszközök beszerzése, rendszerbe történő telepítése, programozása
  • Rendszerbővítés
  • Újra programozás, hibaelhárítás, felhasználói fiókok kezelése