Siemens épületautomatika

A Siemens név bizonyára mindenki számára jól ismert, hisz a gyár napjainkra az egyik maghatározó piaci szereplővé vált az elektronika területén. Épületautomatika oldalról vezetékes és vezeték nélküli rendszereket is kínálnak. Főbb termékcsaládjai a Siemens Synco Living, Siemens Albatros, Siemens Desigo és teljes KNX alapú smart home rendszerek.

siemens, okso ház, okso otthon, intelligens otthon, intelligens ház, smart home

Siemens intelligens otthon és okos ház

Az 1848-ban alapított Siemens cég mára Európa egyik vezető elektronikai cége. Okos otthon automatizálási rendszereik mindhárom fő intelligens otthon funkciót (komfort, biztonság és energiaracionalizálás) biztosítják. A moduláris felépítésű rendszerek akárcsak a legtöbb épületautomatizálási rendszer, lépésenként igazítható a felhasználók egyedi igényeihez és folyamatos bővíthetőséget biztosít. A Siemens épületautomatika rendszerében minden intelligens funkciót egy központi kezelő központból lehet vezérlni, beállítani, felügyelni és kezelni.
A Siemens épületautomatikai rendszerek az egyik legmegbízhatóbb megoldást kínálják az energia és költség megtakarítások számára. A Siemens intelligens otthonok számára több termékcsoport biztosít, így a Siemens Synco Living, Siemens Albatros, Siemens Desigo és teljes KNX alapú okos ház rendszerek.

Kérdése van? Keressen minket bátran!