Intelligens otthon, okos ház, épületautomatika telepítés

Az okos otthon rendszer eszközeinek telepítése rendkívül fontos pillanata a smart home rendszerek kivitelezésnek, mivel teljes mértékig illeszkednie kell az előre elkészített épületautomatikai dokumentációhoz. Az intelligens otthonok rendszerek csak akkor működnek megfelelően ha a telepítés megfelelően történt, ezért bízza valóban profi csapatra.
Vállalatunk az elnyert munkákat minden esetben igyekszik saját csapat által kivitelezni, azonban bizonyos intelligens otthon projektek érdekében szükség esetén alvállalkozó partnereink segítségét is bevonjuk.
Rendszerpartnereinkkel és beszállítóinkkal több évre visszanyúló kiváló kapcsolatot ápolunk, így garantáltan kiemelkedően kedvező áron és a legmagasabb minőségben tudjuk biztosítani megrendelőink számára a szükséges eszközöket és azok telepítését. Okos ház kivitelezéseink alatt szakembereink az előre egyeztetett igények valamint az elkészített épületautomatikai tervek alapján a rendszereket teljes mértékig a megrendelő igényeihez igazítják, melyre több éves garanciát biztosítunk.
Projektjeinknél a tervezéstől kezdve a beszerelésen át egészen az átadásig illetve beüzemelésig jelen vagyunk. Ez a fajta teljes projekt management megrendelőink számára biztonságot és kényelmet jelent, mivel így csak egy partnerrel, velünk kell egyeztetniük, ami által a legmagasabb szinten tudjuk végrehajtani az okos otthon rendszerek kivitelezését, erősítve ezzel megrendelőink bizalmát és megelégedését.

  • Intelligens ház eszközök elosztószekrénybe való bekötése
  • Intelligens otthon egységek berendezésekbe való bekötése
  • Okos otthon eszközök telepítése és kábelezése
  • Kezelőfelületek és nyomógombok felhelyezése
  • Érzékelők felhelyezése, installálása
Kérdése van? Keressen minket központi elérhetőségeinken!
shadow