Logus 90 kapcsolók, szerelvények

Logus90, Epafel, kapcsolók, szerelvények, dugaljak, konnektorok, aljzatok

Logus90 szerelvények, kapcsolók

A Logus 90 szerelvényeket a Portugália meghatározó kisfeszültségű termék gyártója az Efapel készíti 1978 óta. Termék kínálunkban megtalálhatóak a standard általános igényeket kielégítő szerelvények és kapcsolók mellett a fémhatású műanyag kapcsolók is. Azok számára, akik a magasabb színvonalat keresik is kínálnak megfelelő termékeket, mivel eredet fa, számos fajta fém, gránit és üvegkristály kivitelben is rendelhetőek luxus szintű kapcsolóik és szerelvényeik. A villanykapcsolók és egyéb taszterek három részből (nyomógomb, keret, mechanika) épülnek fel, így magunknak állíthatjuk össze otthonunk szerelvényeit, hogy azok megfelelően illeszkedjenek a belső designhoz. A nyomógombok és keretek tekintetében számos szín és árnyalat található meg a termékkínálatban. A Logus 90 kapcsolókra a jól átgondolt design mellett az ellenállóság is szerepet kapott. A Logus 90 kapcsolók esetében nem csupán a látható részek esetében figyeltek erre a gyártók, hanem a mechanizmusok esetében is. Speciális kialakításunknak köszönhetően megfelelően alkalmazkodnak még az egyenetlen falak esetében is. A Logus 90 termékkínálatában megtalálhatóak a kapcsolók, kulcsos kapcsolók, nyomógombok, forgócsapos kapcsolók, fényerőszabályzók, húzókapcsolók, hotelkártya kapcsolók, redőny nyomók és kapcsolók, távirányítható redőnyvezérlők, digitális kapcsolóórák, mozgásérzékelők valamint a termosztátok is.

Kérdése van? Keressen minket bátran!
kapcsolók, szerelvények, logus 90
shadow

Logus90 Base

A Logus 90 Base kapcsolók egyszerű műanyag kereteket jelentenek fehér és elefántcsont színekben. Áruk kedvező így az alacsonyabb költségvetésű felújításokhoz és építkezésekhez is megfelelőek.

Logus 90 Base

Logus90 Aquarella

A Logus 90 Aquarella keretek műanyagból, négy stílusos és csillogó színben készülnek. Az olcsóbb árkategóriát képviselő kapcsolók és keretek jég, gyöngyház, alumínium és grafit színekben elérhetőek.

Logus 90 Aquarella

Logus90 Crystal

A Crystal család a Logus 90 üveg kereteit jelenti. Az üveg keretes kapcsolót 4 különböző peremmel gyártják, így elegáns jég, gyöngyház, alumínium és szürke üveg felületeket rendlhetünk.

Logus 90 Crystal

Logus90 Metallo

A Logus 90 egyik prémium termékcsaládja a Metallo. Modern anyagok (titán, alumínium, króm, nikkel, inox, arany színekben) felhasználásával exkluzív megjelenést kölcsönöz szerelvényeinknek.

Logus 90 Metallo

Logus90 Arbore

Az Arbore keretek a természetes érzetet ötvözik a modern technológiával. Rétegelt falemezből készült keretek anyagát tekintve készülhetnek bükk, cseresznye, mahagóni vagy dió fából.

Logus 90 Arbore

Logus90 Petra

A Logus 90 Petra kapcsolócsaládja eredeti gránitlapokból készített kereteket jelent, ami remekül párosítható jég, gyöngyház, alumínium vagy akár szürke nyomógombokkal és peremekkel

Logus 90 Petra

Logus90 Animato

Az Animato újdonságnak számít a Logus 90 kínálatában. A legkedvezőbb árú kapcsolók, melyek modern designukkal és hihetetlen gazdag színválasztékukkal sok otthonba jók lehetnek.

Logus 90 Animato

Logus 90 bemutató anyagok