Intelligens jaccuzi, zuhanykabin és pezsgőfürdő automatizálás

Egy okos otthonnal lehetőségünk van távolról, akár már a munkahelyünkről elindítani az otthonunkban található jacuzzi medencét annak érdekében, hogy mire hazaérünk már fürdésre készen várjon a jacuzzi medencénk. Előre beállíthatjuk a számunkra szimpatikus vízhőfokot és világítástechnikát és még sok más hasznos okos otthon kényelmi funkciót.

Jacuzzi, pezsgőfürdő, zuhany kabin okos házakba, intelligens épületekbe

Napjainkban a fürdőkádak, zuhany kabinok, jacuzzik igen széles választékban vásárhatók meg. Az otthoni felhasználásra is számos opciót lehet választani, ami függ a rendelkezésre álló hely méretétől, az anyagi lehetőségektől valamint attól, hogy milyen megjelenésű fürdőkádat, jacuzzit, zuhany kabint szeretnénk.Természetesen kisebb méretű fürdőszobák esetén a sarokkádak valamint a zuhanykabinok az előnyösek.

A cégünk által beszerelt megrendelések esetén nem csak az általános funkciók voltak igényelve hanem számos luxus is helyet kapott. Az igazán exkluzív kivitelű fürdőkádak esetén víz alatti hidromasszázs, függőleges valamint vertikális vízsugárzás, LED technológiával megvilágított víz funkciók, míg álló zuhany kabinok esetén a gőz zuhany, gőzfürdő is részét képezi napjaink modern fürdőtechnológiájának.

A kellemesebb hangulat elérése érdekében a hangrendszer telepítése remek választás. , amely az épületben tehát bármikor az okos telefonunk használatával el tudjuk indítani a kiválasztott zenénket, zenéinket a zuhany kabinban, fürdőkádban, fürdőszobában.

shadow

Miért jó az intelligens jacuzzi vezérlés és mitől okos az automata pezsgőfürdő és zuhany kabin szabályzás?

intelligens jacuzzi vezérlés, pezsgőfürdő vezérlés és szabályzás

Irányítás okos eszközről

Az intelligens házakban okos eszközeinken keresztül is tudjuk vezérelni jacuzzi és pezsgőfürdő kádjainkat. A legtöbb jacuzzi vezérlését integrálni tudjuk intelligens rendszereink központi egységébe, így amellett, hogy távolról is el tudjuk indítani a működést nem kell magunknál tartani bármilyen távirányítót, elegendő a telefonunkon a kiválasztott gombra nyomni és máris választhatunk a funkciók között!

vízhőfok érzékelés, hőmérséklet érzékelés és szabályzás, jacuzzi, pezsgőfürdő hőszabályzás

Hőfokszabályzás

A medencékben nélkülözhetetlen a számunkra kellemes vízhőmérséklet folyamatos szinten tartása. Az intelligens vezérlő rendszerek által a víz hőfokát akár tized fokos pontossággal is be tudjuk állítani. A szabályzási mechanizmusoknak köszönhetően a rendszer folyamatosan méri és érzékeli a víz lehűlését és automatikusan, külső beavatkozás nélkül is megteszi a szükséges beavatkozásokat.

világítás vezérlés, LED szalag vezérlés, RGBW vezérlés, jacuzzi, wellness

Hangulatfények - RGBW

Annak érdekében, hogy még könnyebben ellazulhassunk a jacuzzi vagy pezsgőfürdő medencénkben esetleg a zuhanykabinban a hangulatvilágítás nagy segítségünkre lehet. Intelligens világítási rendszerünk számára megadhatunk előre programozott hangulat sémákat, melyek közül választhatjuk ki a számunkra megfelelő jelenetet, így egyetlen gomb megnyomásával is elő tudjuk hívni azokat.

szelepek nyitása zárása vezérlése, wellness, szauna, jacuzzi

Szelepek vezérlése

Habár meglévő szabályozási rendszereket is képesek vagyunk integrálni az intelligens épületautomatikai rendszerekbe, de egyedi igények esetén akár teljesen új mechanizmusokat is ki tudunk alakítani. Az automatika által akárcsak a fűtési körök esetében ki-be kapcsolhatjuk a motoros szelepeket, így minden esetben elő tudjuk állítani a kívánt hőmérsékletet. Az irányítás tableten és okos telefonon keresztül is történhet.

fényerőszabályzás, dimmelés, világítás vezérlés

Világítás fényerőszabályzás

Egy wellness részlegben rendkívül fontos, hogy a világítási képek is segítsék a megfelelő ellazulást és relaxációt. Ennek érdekében Megrendelőink az RGBW szalagok szabályzása mellett a világítási körök fényerőszabályzását (dimmelését) is gyakran igénylik. Okos eszközeinken vagy a központi kezelőfelületen keresztül egy egyszerű csuszkán állíthatjuk be, hogy a hangulatunkhoz milyen mennyiségű fényre van szükségünk.

távoli vezérlés, távoli elérés, okos otthon, okos ház, intelligens otthon, épületautomatika

Távoli vezérlés

Az intelligens házak egyik legnagyobb előnye az egy kezelőfelület mellett a távoli vezérlés lehetősége. Nem szükséges fizikailag az otthonunkban lenni internet segítségével a világí bármely pontjáról elérjük az okos ház központját, aminek megadva a parancsot elvégzi kérésünket. Ha a munka befejeztével relaxálni támad kedvünk már elinduláskor elindíthatjuk a jacuzzi programot és mire hazaérünk már mehetünk is kikapcsolódni.