Rendszereink

Loxone épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

LOXONE – Az osztrák Loxone cég habár az egyik legfiatalabb épületautomatikai gyártó, azonban kiváló minőségének köszönhetően mára vitathatatlanul az automatika egyik vezető szereplőjének számít.

Bővebben…

Siemens épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

SIEMENS – Németország vezető elektrotechnikai cége 1847 óta a Siemens. Számos területen piacvezető, okos otthon automatizálási rendszerei között kiváló rádiós és kábeles megoldásokkal is rendelkezik.

Bővebben…

KNX épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

KNX – A német KNX épületautomatizálási szabvány rendszerek több gyártó termékeinek vezérlését biztosítják már több, mint 20 éve lakossági és ipari felhasználás területén egyaránt.

Bővebben…

iNELS épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

INELS – A 20 éve működő cseh ELKO ep épületautomatizálási rendszere az iNELS, mely garantáltan az egyik legjobb ár-érték arányt biztosítja az intelligens rendszerek piacán.

Bővebben…

Legrand épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

LEGRAND – 1989 óta a tagja a Legrand csoportnak a BTicino, mely számos épületautomatizálási lehetőséget biztosít a lakossági és ipari felhasználás számára modern design megoldásokkal.

Bővebben…

Fibaro épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

FIBARO – A Fibaro vezeték nélküli okos otthon rendszer kedvező árú, stabil épületautomatikai vezérlést biztosít. Z-Wave technológiájának köszönhetően 300 gyártó termékeivel képes kommunikálni.

Bővebben…

ELKO EP épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

ELKO EP – Az ELKO Ep. 23 éves fennállása óta a lakássági és ipari felhasználás területén biztosít széleskörű villamossági megoldásokat és eszközöket 60 ország számára.

Bővebben…

Control4 épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

CONTROL4 – Az amerikai Control4 intelligens épületvezérlési rendszer az egyik legkiemelkedőbb minőséget biztosítja a lakossági célú épületautomatikában már 2003 óta.

Bővebben…

ABB épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

ABB – A 20 éve működő svájci ABB a világ egyik meghatározó energetikai és automatizálási vállalata, mely mára 100 országban biztosítja a legmagasabb minőséget vásárlóinak.

Bővebben…

Theben épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

Theben – Az 1921-ben Németországban alapított Theben AG az egyik vezető gyártó a KNX alapú időzítő, mozgás és jelenlét-érzékelő valamint thermosztátok piacán.

Bővebben…

Danfoss épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

Danfoss – A Danfoss cég már több mint 45 éve szolgálja ki vásárlói igényeit. Az automatika terjedésével is sikerült megőriznie piaci vezető szerepét a frekvenciaváltó motorok piacán.

Bővebben…

Somfy épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

Somfy – A francia Somfy cégcsoport, 1969-ben a Haute Savoi régióban alakult. Napjainkig hű maradt értékeihez, mára 60 országban van képviselete.

Bővebben…

Aereco épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

Aereco – A francia Aereco cég 1984 óta biztosít szellőztető és légcserélő rendszereket lakossági és ipari felhasználásra. Napjainkra vezető szerepet tölt be a világ számos pontján.

Bővebben…

Honeywell épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

Honeywell – A Honeywell cég 1885 óta az energiahatékonyság és a tiszta energia valamint a globális hatékonyság érdekében számos eszközt biztosít intelligens rendszerek számára.

Bővebben…

Jablotron épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

Jablotron – Az 1990 óta dimanikusan fejlődő Jablotron cég a riasztóberendezések, kommunikáció rendszerek valamint egyéb védelmi szolgáltatások piacán tölt be vezető pozíciót.

Bővebben…

Gira épületautomatika, okos ház, intelligens otthon

Gira – Az 1905-ben alapított Gira vállalat az elektronikai iparág prémium kategóriás gyártója. Világítás és hőmérséklet szabályzás, kaputelefonok és biztonsági rendszerek.

Bővebben…

Basalte intelligens KNX kapcsolók

Basalte – A belga Basalte gyártó kiemelkedő minőségű intelligens KNX alapú kapcsolókat gyárt prémium design kivitelben. Jól mutatja a minőséget, hogy a gyártás máig Belgiumban történik.

Bővebben…

Busch Jaeger

Busch Jaeger – A német Busch Jaeger 130 éves tapasztalattal rendelkezik a villamos ipar területén. Az ABB Group által napjainkra több, mint 60 országban van jelen elektromos berendezéseivel.

Bővebben…

Vogel's

Vogel’s – A holland Vogel’s cég 1973 óta van jelen a piacon és napjainkra Európa egyik vezető vállalatává nőtte ki magát. Több, mint 80 országban forgalmaz audio és video kiegészítőket.

Bővebben…

Digi Kiosk

Digi Kiosk – A dán Kiosk cégge való együttműködésünk keretén belül gyakorlatilag bármilyen méretű és mákájú tablet számára kiemelkedő minőségű fali keretet tudunk gyártani.

Bővebben…

Lithoss

Lithoss – A belga Lithoss cég több mint 10 éve gyárt prémium minőségű, kézzel készített kapcsolókat és szerelvényeket. Cégünk az intelligens KNX kapcsolókat kínálja tőlük okos otthonaink számára.

Bővebben…

Bosch

Bosch – A Bosch finommechanikai és elektrotechnikai vállalat 1886-ban kezdte meg működését és azóta számos területen bizonyította már vezető piaci szerepét.

Bővebben…

AEG

AEG – A németországi AEG 1967 óta biztosít számos területen professzionális eszközöket, így az intelligensen vezérelhető háztartási gépek területén is elsőként jelent meg.

Bővebben…

Philips

Philips – Az 1891-ben alapított holland multinacionális világítástechnikai vállalat az energiatakarékos LED technológia egyik legmegbízhatóbb világítótesteit gyártja az okos házak számára.

Bővebben…

Osram

Osram – Az 1891-ben alapított holland multinacionális világítástechnikai vállalat az energiatakarékos LED technológia egyik legmegbízhatóbb világítótesteit gyártja az okos házak számára.

Bővebben…

Logus90

Logus90 – A Logus90 szerelvényeket a Portugália meghatározó kisfeszültségű termék gyártója az Efapel készíti 1978 óta. Cégünk elektronikai kapcsolókat és egyéb szerelvényeket forgalmaz tőlünk.

Bővebben…

Becker

Becker – Az 1921-ben Németországban létrehozott cég csőmotorokat, kapumotorokat és az ehhez tartozó vezérléseket gyárt, mely területen mára a világ vezetővé gyártójává lépett elő.

Bővebben…

Paradox

Paradox – A Paradox cég 1989-es alapítása óta mára a világ 100 országában van jelen és mára vitathatatlanul a világ egyik vezető biztonságtechnikai eszköz gyártója.

Bővebben…

Panasonic

Panasonic – A Panasonic céget 1918-ban alapították Japánban és azóta a fogyasztó elektronikai termékektől kezdve az ipari megoldásokon át a lakberendezésig nyújt termékeket.

Bővebben…

Fisotech

Fisotech – A Fisotech cég kamera rendszerekben számít meghatározó piaci szereplőnek. Megbízható minőségüknek köszönhetően az intelligens házak számára remek választás.

Bővebben…

iRoom

iRoom – Az osztrák iRoom cég neve főként a prémium kategóriás iPad fali dokkolókról és konzolokról lehet ismerős. Kiemelkedő minőség és egyedi formatervezés.

Bővebben…

Livolo

Livolo – Prémium kategóriás kapcsolók és konnektorok kristályüveg kivitelben melyek ár-értéke viszonylatban az egyik legjobb választások okos otthonok számára. Megéri megnézni kínálatukat.

Bővebben…

Hikvision

Hikvision – 2001-es magalakulása óta a világ legtöbb biztonsági videó megfigyelő rendszerét és megoldását biztosító cége. Profi minőség és kiváló ár/érték arány jellemzi termékeit.

Bővebben…