INCELOR - Társadalmi felelősségvállalásunk

A társadalmi felelősségvállalás azt a tevékenységet mutatja be, amit üzleti tevékenységünkön keresztül vállalatként a társadalomért teszünk. Véleményünk szerint a társadalmi felelősség vállalás egy szervezet hosszú távon fenntartható sikerességének egyik meghatározó eleme. Kapcsolat rendszereinkben kiemelt figyelmet fordítunk a sikeres és elégedett együttműködésre minden partnerünkkel és igyekszünk minden résztvevő igényeit valamint szükségleteit maximálisan figyelembe venni. Véleményünk szerint cégünk fő erőssége abban rejlik, hogy olyan fiatal és megbízható csapattal dolgozhatunk együtt, akik minden projekt esetén garantáltan a legjobb minőséget biztosítják Megrendelőink számára.
A kiváló munkahelyi környezet fenntartásának érdekében munkatársainkkal való kapcsolatunkban kiemelt figyelmet fordítunk a kollégák közti megbecsülésre, tiszteletre és együttműködésre valamint az egymástól való tanulásra. Alkalmazottjainktól elvárjuk a legmagasabb szintű etikai normák betartását, mivel úgy gondoljuk ezek üzleti kapcsolatainkban meghatározó érvényűek.
Hiszünk abban, hogy hírnevünk vállalatunk legértékesebb vagyona. Vállalatunk nem engedi a törvénysértő és etikátlan magatartást, mivel véleményünk szerint a feddhetetlenség nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy megőrizzük partnereink bizalmát. Kiállunk értékeink mellett és minden helyzetben etikus módon végezzük üzleti tevékenységünket.
Vállalati felelősségünk a fenntartható fejlődés, így környezettudatos magatartásunk a fenntartható fejlődést szolgálja, aminek érdekében tudatosan veszünk részt a környezet alakításában és fejlesztésében is. Cégünk kiemelt figyelmet fordít az energiatakarékos épületautomatikai megoldásokra, mivel úgy érezzük vezető okos otthon tervező és kivitelező cégként felelőssek vagyunk környeztünkért. Az intelligens otthon megoldások amellett, hogy segítenek racionalizálni fogyasztásunkat, kényelmesebbé és biztonságosabbá is teszik életünket. Környezetünk iránti tiszteletünk és felelősségérzetünk érdekében intelligens megoldásaink működésével és környezetkímélő kialakításával kiemelt célünk az épületek energiahatékonyabbá tétele amivel segítjük természeti erőforrásaink megőrzését a jövő generációi számára.

Szívesen dolgozna együtt velünk? Keressen minket központi elérhetőségeinken!
shadow