INCELOR

Cégünk az Incelor Kft. épületautomatikai rendszerek teljes körű tervezésével és kivitelezésével foglalkozik lakossági és ipari létesítményekben egyaránt Ausztria, Szlovákia, Románia és Magyarország területén.
Vállalkozásunk két testvér összefogásaként jött létre, ami mára a lakossági szegmens egyik vezető smart home rendszerekkel foglalkozó cégévé nőtte ki magát. Cégünk fő tevékenységi köre az intelligens épületautomatika, smart home rendszerek tervezése és kivitelezése, okos házak, intelligens otthonok, okos otthonok és intelligens házak számára.
Projektjeink során a lakossági, kis üzleti és nagyipari szféra számára egyaránt kiemelt figyelmet fordítunk a jövőben nélkülözhetetlen energiatakarékos megoldások előtérbe helyezésére valamint a hazai és nemzetközi szabványoknak való megfelelésre.
Vállalkozásunk rendszer független telepítő cégként van jelen az épületautomatika területén. Célunk a vevők igényeihez való alkalmazkodás ezért nem kizárólag egy gyártó termékei mellett állunk ki, hanem minden esetben a megrendelőnk igényéhez alkalmazkodva választjuk ki az optimális és költséghatékony megoldást annak érdekében, hogy sikeresen teljesítsük elképzelését.
Úgy gondoljuk és tapasztalataink is azt támasztják alá, hogy a világon az elmúlt időszakban dinamikus fejlődés vette kezdetét épületautomatika területén, ezért kötelességünknek érezzük az emberekkel megismertetni az intelligens épületautomatizálási megoldásokat, melyek amellett hogy kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik életüket még pénzt is megtakarítanak számukra.

  • Stabil tudásbázis és magasan képzett szakemberek
  • Számos sikeresen kivitelezett projekt által szerzett tapasztalat és szakértelem
  • Rugalmasság, megbízhatóság és kizárólag kiemelkedő minőségű, stabil rendszerek
  • Sikeres projektek miatt gyártóknál elért kiemelt partneri fokozatok
  • Felelősségteljes piaci viselkedés
Szívesen dolgozna együtt velünk? Keressen minket központi elérhetőségeinken!
shadow

Milyen épületautomatikai megoldásokat kínálunk intelligens házak, okos otthonok számára?