Megújult logónk!

Úgy érzetük eljött az idő megújítani logónkat. Próbáltunk mindent belefoglalni a megújult garfikába, amit mi fontosnak tartunk az épületautomatika és ezzel az okos otthon rendszerekkel kapcsolatban. Hogy miért pont erre a megjelenésre esett választásunk? Olvasd el bejegyzésünket és megtudod!

Megújult logónk

Úgy éreztük, hogy eljött az idő megújítani logónkat. De hogy miért is pont ilyen lett? Megpróbáljuk röviden leírni hogy miért erre a verzióra esett választásunk és hogy mit szeretnénk vele kifejezni.

A logo bal alsó sarkában található négyzet az épületekben található elosztószekrényt jelképezi. Épületautomatika szempontjából ez az egyik legfontosabb hely, hisz gyakorlatilag minden vezérlési és szabályzási mechanizmus itt történik. Ide futnak be a vezérlendő berendezések és eszközök fázisszalai, itt található a centralizált rendszerek intelligens központja, így kis túlzással mondhatjuk, hogy maga az automatika itt történik.

Hiszünk abban, hogy egy igazán professzionális okos otthon rendszerrel szemben alap elvárás kell, hogy legyen az, hogy minden az épületben található eszköz és berendezés egyetlen kezelőfelületen keresztül vezérelhető lehessen. Ne kelljen további applikációkat megnyitnunk mondjuk a kamera rendszer, riasztó rendszer vagy fűtési rendszer számára. Minden egy kezelőfelületen és minden összehangoltan!
Szerintünk ez az egyik legfontosabb szempont.
Nagy örömel tölt el bennünket, hogy Megrendelőink is egyre jobban felismerik ennek fontosságát és így már nem csak az ár a meghatározó számukra, de egyre jobban eltolódik érdeklődésük a jövőbeli bővítést és komplex automatizálási lehetőségeket biztosító minőségi rendszerek felé.

A vonal az „elosztószekrény” ikontól, megszakítás nélkül fut körbe a házon. Ez jelképezi azt, hogy minden ami a épülethez és így az automatika rendszerhez tartozik akár kültéren akár beltéren egyetlen rendszert alkot.

A vonal végén a ház ikon közepén egy felfelé irányuló nyilat láthatunk, ami nem mást szolgál jelképezni, mint a gyakori és mondhatni alap kérést Megrendelőink részéről, az okos otthon rendszer távoli elérését és távoli vezérlését, melyet internet kapcsolat segítségével bárhonnan a világból biztosítani tudunk.

Mi így gondoljuk. Nektek hogy tetszik?