Pályázati figyelés és pályázatírás, projekttámogatás

Szívesen pályázna és a pályázatban szeretné ha az intelligens épületautomatika is megvalósítható volna? Ennek semmi akadálya, napjainkban számos olyan pályázatot lehet találni aminek keretében ezt megtörténhet. Keressen fel minket és segítünk megtalálni az elképzeléséhez leginkább megfelelő pályázatot.

Vegye igénybe ügyfeleink elégedettségét célzó szolgáltatásainkat! Cégünk partner csapata teljes körű pályázat menedzsment és projektmenedzsment szolgáltatást nyújt mikro-, kis- és középvállalkozások részére. Számos olyan pályázat jelenik meg, mely kiírása épületenergetikai beruházások finanszírozását biztosítja pályázati forrásból, valamint igény esetén ezt kombinálja megújuló energiaforrás hasznosítással is. Rendszereink pont ezt a célt szolgálják. Intelligens épületautomatikai rendszereink segítségével optimalizálhatja épületei energiafogyasztását.

Vissza nem térítendő támogatás keretein belül akár 75%-os támogatási intenzitás mellett segítünk megvalósítani elképzeléseit. 10 millió Ft-tól akár 250 millió Ft-ig terjedő összeg igényelhető.

  • Megrendelőink igényeihez való alkalmazkodás
  • Pályázatok feltételrendszeréhez igazított egyedi projektkidolgozás
  • Pályázatok megvalósítása
  • Pályázatok utókövetése
  • Pályázattal kapcsolatos operatív és adminisztratív ügyek intézését
  • Szükséges dokumentációk elkészítése
shadow

Segítünk a pályázatírásban is, kérjen személyes időpontot tőlünk!

sikerdíjas pályázatírás, pályázat készítés sikerdíjjal, sikerdíj, pályázat

Sikerdíjas pályázatírás

Cégünk sikerdíjas pályázat írást biztosít megrendelői számára. Hogy a sikerdíjas pályázatírás miért jó? Mert nincs benne kockázat. Pályázatíróinknak kizárólag sikeres projekt esetén kell fizetnie a pályázatírásért.

üzleti terv, megvalósulási terv, pályázatírás, pályázatok, pályázati terv

Üzleti terv készítés

Amennyiben sikeresen szeretne megnyerni egy pályázatot, szüksége lehet egy jól átgondolt üzleti tervre és megvalósulási tervre. Cégünk ebben is segítséget nyújt Önnek, pályázatíróink leveszik válláról a terhet!

ingyenes, pályázatírás, pályázatíró, konzultáció, egyeztetés

Ingyenes konzultáció

Ahhoz, hogy eldöntsük az Ön cége milyen eséllyel indul a kiírt pályázat elnyerésében, előzetesen ingyenes személyes konzultációt biztosítunk pályázatíróinkkal. A konzultáción előre fel tudjuk mérni, hogy melyik pályázat lesz Önnek megfelelő!

tanácsadás, konzultáció, pályázatírás, pályázatíró, pályázat

Tanácsadás

Annak érdekében, hogy a pályázati kiírásoknak megfeleljünk és az zökkenőmentesen menjen végbe, folyamatos egyeztetések szükségesek. Cégünk a pályázati tanácsadást ügyfelei részére ingyenesen biztosítja.

pályázatírás, pályázati nyomkövetés, pályázatíró, sikerdíjas pályázat

Projektmenedzsment

Egy pályázatot nem elég megnyerni, annak előzetesen kiírt feltételeit teljesíteni is kell. Pályázatíróink ebben is segítséget nyújtanak. Elnyert pályázatainkat elejétől a végéig nyomon követik és segítsenek a szükséges dokumentációban.

pályázatfigyelés, pályázat, pályázat keresés, pályázat megfigyelés, pályázat értesítés

Pályázatfigyelés

Pályázatíróink tudotosan keresik Megrendleőink számára a tevékenységi körükhöz megfelelő pályázatokat, melyekről időben tájékoztatják ügyfeleinket így Önnek nem kell egyebet tennie csak elmondani számunkra hogy milyen területen szeretne pályázni.