Lakáskassza

Lakástakarékpénztár, lakáskassza, hitel, kölcsön, építési támogatás

Építkezés vagy felújítás előtt áll és szeretne otthonába intelligens épületautomatikai rendszert is beszerelni, de nem áll rendelkezésre a megfelelő összeg? Forduljon hozzánk bizalommal és értékesítőink segítenek megtalálni Önnek a megfelelő megoldást, hogy a projekt költségeit ne csak saját forrásból finanszírozza!

Cégünk teljes körű, volumentől független projektmenedzsment támogatást nyújt partnereink segítségével külső források (pályázatok, támogatások) megszerzésében lakossági és vállalati ügyfeleinknek egyaránt. Amennyiben további, nagyobb fejlesztésekkel egybekötött projektek (épületautomatikai rendszerek komplett integrálása egyéb épületgépészeti egységekkel, napelem, napkollektor, stb…) megvalósítása és finanszírozási lehetőségei iránt is érdeklődik, ebben is állunk szíves rendelkezésére.

Az alábbi példák – tájékoztató jelleggel – Magyarország piacvezető lakástakarék pénztárán keresztül, vissza nem térítendő állami támogatás igénybevételével történő lakáscélú hitellehetőségekről készült hozzávetőleges számításokat mutatnak. A példák nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, részletesebb tájékoztatásért kérjük keressen fel minket személyesen!

Milyen lakáskassza és lakástakarékossági megoldásokat kínálunk?

 • Alapcsomag

  12.506 Ft / month

  Lakástakarék alapcsomagunkat azok számára ajánljuk, akik a kezdő szintű épületautomatikai rendszerek beszerelését tervezik, akár felújítás vagy új építkezés esetén. Energiamenedzsment rendszereink használatával megtakaríthatja havi energiafogyasztása akár 30-40 %-át! Ezen csomagunk által felvett összeg 9 év alatt garantáltan és kiszámítható módon meghaladja a kamattörlesztés értékét, ezért megéri ajánlatot kérnie tőlünk!

  Felvett összeg: 1.120.000 Ft
  Futamidő: 108 hónap
  Havi törlesztő részlet: 12.506 Ft / hónaptól
  Becsült összes kamatfizetés: 230.648 Ft
  shadow
 • Középcsomag

  25.062 Ft / month

  Ezen csomagunk a legmagasabb igényeknek megfelelő luxus szintjét kínálja az épületautomatizált otthonok számára. A prémium kényelmi szolgáltatások mellett rendszereink használatával nem csak komoly energiamegtakarítás érhető el, de a biztonsági rendszer is részét képezi. A kamattörlesztésének értéke köszönhetően az okos házak energiamegtakarításának már akár 5-6 év alatt megtérül azok számára, akik ezt a csomagunkat választják.

  Felvett összeg: 2.250.000 Ft
  Futamidő: 108 hónap
  Havi törlesztő részlet: 25.062 Ft / hónaptól
  Becsült összes kamatfizetés: 456.696 Ft
  shadow
 • Egyéni ajánlat

  Egyedi díjszabás

  Amennyiben olyan szintű épületautomatikai megoldást tervez otthonába, ami meghaladja a 2.250.000 Ft-ot, Önnek egyedi díjszabás alapján számolják ki értékesítőink a felújításhoz vagy építéshez szükséges hitel és kamatösszeget. A felvett összeget fordíthatja akár energiamegtakarítási akár biztonsági rendszerek kiépítésére, de mind emellett komoly kényelmi funkciókat is biztosítunk otthona számára.

  Felvett összeg: egyedi
  Futamidő: egyedi
  Havi törlesztő részlet: egyedi
  Becsült összes kamatfizetés: egyedi
  shadow