Okos otthon megoldásaink Airbnb lakásoknak

Ha nem szeretne vagy ideje nem engedi minden vendégével személyesen találkozni, akkor az okos lakás megoldások remek lehetőséget biztosítank Önnek. Kiadhat távolról belépési jogosultságokat és vezérlési lehetőségeket (fűtés, világítás, redőny, stb.) az önhöz érkezők számára. Ha elhagyják a bérleményt, győződjön meg róla a kamerákon, majd riassza be a lakást.

Airbnb - intelligens lakás automatizálás

A

irbnb lakások számára különleges kedvezményeket biztosítunk!
Hogy mi is az az Airbnb? A 2008 augusztusában a kaliforniai San Franciscóban alapított, és azóta is ottani székhellyel rendelkező Airbnb megbízható közösségi piactér azoknak, akik szeretnének egyedülálló szálláshelyeket meghirdetni, felfedezni és lefoglalni szerte a világon – online, mobiltelefonról vagy táblagépről. Szeretnénk most azoknak kedvezni, akik az Airbnb szellemiségében, annak vízióját osztva elérkezettnek látják az időt, hogy megtapasztalják az intelligens otthonok nyújtotta előnyöket.

Cégünk az intelligens épületautomatikai megoldások általi lehetőségek tárházát kínálja az Airbnb felületén kiadásra kerülő lakások számára. Gondoljon bele mennyivel könnyebb a vendégek bizalmát elnyerni, ha a kiadásra kínált lakásunk intelligens funkciókkal is fel van szerelve akár biztonság, akár kényelem esetleg mindkettő együttesen!

Az Airbnb számára fontos az otthonok biztonsága. Ők első lépésként arra bátorítanak minden házigazdát, hogy szereljenek fel szén-monoxid-érzékelőt az általuk kínált kiadó helyen.

Annak érdekében, hogy további részleteket tudjon meg az intelligens otthonok funkcióival kapcsolatban látogasson el weboldalunk “Okosház” menüpontjába vagy kérjen személyes konzultációt munkatársainktól.

airbnb, intelligens, otthon, ház, lakás, biztonság, kényelem, energiamegtakarítás
shadow

Milyen intelligens lakás megoldást kínálunk Airbnb szállásadóknak?

airbnb, lakás, ház, automatizálás, biztonság, biztonságtechnika, beléptető rendszer, beléptetés

Plusz védelem

Távoli eléréssel bármikor élő információkat kaphat az épületről, nyithatja vagy zárhatja helységeit, beriaszthat vagy áramtalaníthat a lakást. Az Airbnb külön figyelmet szentel a füst- és szén-monoxid-érzékelők használatára, melyek az általunk kínált épületautomatikai megoldások által könnyedén integrálhatóak a rendszerbe, így jelzés esetén azonnali értesítést kaphat az eseményről, bárhol is tartózkodjon. Az Airbnb lakások számára különösen hasznos funkciók lehetnek a kamera rendszerek, beléptető rendszerek, riasztó rendszerek vagy akár a tűz és füstérzékelő rendszerek.

lakás, ház, airbnb, energiatakarékosság, energiamegtakarítás, intelligens, épületautomatika

Hatékonyabb költséggazdálkodás

A vendéglátó számára az egyik legfontosabb a vendégek kényelme, de a rezsiköltségek is drasztikusan csökkenthetők az intelligens lakásokban. Megfelelő konfiguráció mellett kiadó okos otthona energiamegtakarítása elérheti akár az 50%-ot is! Intelligens rendszereink racionalizálják a helységek energiafelhasználását, akkor működtetik a gépészeti és egyéb eszközöket, amikor azokra valóban szükség van. Miért pazarolna értékes energiát, ha nincs is rá szükség? Végtelen lehetőség az Ön igényeire szabva, távoli eléréssel.

airbnb, lakás, ház, automatizálás, automatika, intelligens vezérlés, okos lakás, okos otthonok

Extra kényelem

Az intelligens otthonok nyújtotta kényelmi funkciók igen látványosak lehetnek. Vendégei nem felejthetik egykönnyen a hangvezérlés adta komfortérzetet, a telefonról vagy tabletről vezérelhető fűtés vagy világítást ahogy azt sem, hogy milyen jó érzés az ágyban pihenve telefonról vagy tabletről vezérelni a redőnyt egy csodás reggelen. Ebben a kategóriában bátran mondhatjuk, hogy csak képzelete szabhat határt az az általunk kínált megoldásoknak. Gondolja át, hogy az intelligens lakások által kínált kényelmi funkciók által lakása mennyivel könnyebben kiadható vendégei számára!