Bemutatkozás

Vállalkozásunk két testvér összefogásaként jött létre, ami mára a lakossági szegmens egyik vezető smart home rendszerekkel foglalkozó cégévé nőtte ki magát. Cégünk fő tevékenységi köre az intelligens épületautomatika, smart home rendszerek tervezése és kivitelezése, okos házak, intelligens otthonok, okos otthonok és intelligens házak számára.

INCELOR

Cégünk az Incelor Kft. épületgépészeti és épületautomatikai rendszerek valamint általános gyenge- és erősáramú villamossági rendszerek teljes körű tervezésével és kivitelezésével foglalkozik lakossági és ipari létesítményekben egyaránt Ausztria, Szlovákia, Románia és Magyarország területén.
Projektjeink során a lakossági, kis üzleti és nagyipari szféra számára egyaránt kiemelt figyelmet fordítunk a jövőben nélkülözhetetlen energiatakarékos megoldások előtérbe helyezésére valamint a hazai és nemzetközi szabványoknak való megfelelésre.
Vállalkozásunk rendszer független telepítő cégként van jelen az épületautomatika területén. Célunk a vevők igényeihez való alkalmazkodás ezért nem kizárólag egy gyártó termékei mellett állunk ki, hanem minden esetben a megrendelőnk igényéhez alkalmazkodva választjuk ki az optimális és költséghatékony megoldást annak érdekében, hogy sikeresen teljesítsük elképzelését.
Úgy gondoljuk és tapasztalataink is azt támasztják alá, hogy a világon az elmúlt időszakban dinamikus fejlődés vette kezdetét épületautomatika területén. Kötelességünknek érezzük az emberekkel megismertetni az intelligens megoldásokat, melyek amellett hogy kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik életüket még pénzt is megtakarítanak számukra.

  • Stabil tudásbázis és magasan képzett szakemberek
  • Számos sikeresen kivitelezett projekt által szerzett tapasztalat és szakértelem
  • Rugalmasság, megbízhatóság és kizárólag kiemelkedő minőségű, stabil rendszerek
  • Felelősségteljes piaci viselkedés
Szívesen dolgozna együtt velünk? Keressen minket központi elérhetőségeinken!
épületautomatika, okos ház, okso otthon, intelligens otthon, intelligens ház, smart home
shadow