Állásajánlataink

Cégünk nyitott új partnerekkel való együttműködésre legyen szó elektromos hálózati vagy épületgépészeti tervező irodáról, villanyszerelő vagy épületgépész kivitelező csapatról vagy értékesítő csapatról. Amennyiben az Ön és cége tevékenységi köre megegyezik azzal amiben mi profik vagyunk, és szívesen dolgozna együtt velük, keressen minket központi elérhetőségeinken.

Szívesen dolgozna együtt velünk?

Cágünk tevékenységéhez folyamatosan hirdet új álláslehetőségeket villanyszerelő és villamosmérnök pozíciók betöltésére valamint keres megbízható alvállalkozókat az egyes szakipari munkálatok elvégzésére.

Vállalkozásunk fő tevékenységi köre az intelligens épületautomatizálási rendszerek, okso házak, intelligens otthonok tervezése és kivtelezése ami mellett erős illetve gyengeáramú elektromos hálózatok tervezésével és kivitelezésével illetve épületgépészeti tervezéssel és kivitelezéssel is foglalkozik magán és vállalati épületekbe egyaránt.

Fő célkitűzésünk ügyfeleink igényeinek teljes mértékben történő kielégítése. Ha úgy érzi, hogy szívesen dolgozna Ön is egy rendkívül gyorsan fejlődő vállalkozásban vagy szívesen működne együtt velünk alvállalkozóként keressen minket központi elérhetőségeinken.

  • Elektromos hálózat tervezők
  • Villanyszerelő csapatok
  • Épületgépész tervezők
  • Épületgépész kivitelező csapatok
Szívesen dolgozna együtt velünk? Keressen minket központi elérhetőségeinken!
Villamosmérnök villanyszerelő álláslehetőség
shadow