Intelligens otthon és okos ház árak

Annak érdekében, hogy el tudja képzelni egyes okos otthon funkciók hozzávetőlegesen milyen áron érhetőek el cégünk előre összeállított intelligens otthon csomagokat is biztosít megrendelőink számára. Mivel Megrendelőink igényei és a vezérelni kívánt berendezések minden projekt esetén eltérőek, így a csomagok tájékozató jellegűek.

Intelligens otthon és okos ház árak - Smart Home rendszer csomagok

Válasszon előre elkészített okosház csomagajánlataink közül és okosítsa otthonát előre összeállított smart home rendszereinkkel. Az általunk telepített okos otthon csomagok modulárisan bővíthetőek, így később további intelligens ház funkciókkal lehet kiegészíteni már meglévő rendszerét, akár vezetékesen akár vezeték nélküli megoldásokkal. Az intelligens ház rendszerek Android és iOS operációs rendszerekkel is használhatóak, funkcióik okostelefon, tablet, PC és smart TV segítségével is vezérelhetőek interneten keresztül a világ bármely pontjáról. A következőkben általunk bemutatott okos ház csomagok általános rendszereket tartalmaznak, azonban egyedi igény esetén a későbbiekben személyre szabott funkciókkal bármikor szabadon tovább bővíthetőek.

A feltüntetett okos ház csomagok tájékoztató jellegűek a teljes összeg egyedi igények esetén változhat. Az intelligens otthon csomagok nem tartalmazzák a telepítés és a programozás díját csak viszonyítási sávban hatáorzzák meg azt. Áraink magyar forintban (HUF) értendő nettó árak, melyek az általános forgalmi adót (ÁFA) nem tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

intelligens otthon, intelligens ház, okos ház, okos otthon
shadow

START csomag

A legkedvezőbb árú csomagunk intelligens házak számára amit főként kisebb 25-50 m2 alapterületű okos lakások számára ajánlunk. Már ez az okos otthon rendszer is biztosítja több okos lakás funkció távoli vezérlés lehetőségét felhasználó számára internet által a világ bármely pontjáról Android és iOS alapon is.

Tovább START csomag…

intelligens otthon, intelligens ház, okos ház, okos otthon
shadow

BASIC csomag

Kisebb alapterületű 1-2 szobás lakások számára jó választás BASIC okos lakás csomagunk. A telepített modulok rövid idő alatt, minimális bontás munkával telepíthetőek és korlátlanul bővíthetőek. Az intelligens otthon rendszer okostelefon, tablet és PC segítségével a világ bármely pontjáról internet eléréssel vezérelhető.

Tovább BASIC csomag…

intelligens otthon, intelligens ház, okos ház, okos otthon
shadow

ECONOMY csomag

Az intelligens házak középkategóriájába tartozó csomagunkat 50-120 m2-es lakások és házak számára ajánljuk. Az okos otthon rendszereszközei BUS-os kábelezésen keresztül kommunikálnak egymással, de vezeték nélküli eszközökkel is kombinálhatóak. Igazán jó választás okos lakásoknak.

Tovább ECONOMY csomag…

intelligens otthon, intelligens ház, okos ház, okos otthon
shadow

ECONOMY PLUS csomag

A csomag a felső középkategória területét kínálja a felhasználók számára. Célja a kényelmi és biztonsági funkciók az intelligens otthonok számára. A BUS-os kábelezésnek köszönhetően a központi egység végtelen bővítési lehetőséget biztosít felhasználóinak közepes alapterületű ingatlanokban.

Tovább ECONOMY PLUS csomag…

intelligens otthon, intelligens ház, okos ház, okos otthon
shadow

PREMIUM csomag

A felső kategória kezdő ajánlata. A folyamatosan bővíthető rendszer a legtöbb napjainkban használt okosház funkciót biztosítja felhasználói számára energiatakarékosság, biztonság és kényelem szempontjából. Kialakításának köszönhetően kombinált kapcsolások is szabadon programozhatóak ezen intelligens csomagunkba.

Tovább PREMIUM csomag…

intelligens otthon, intelligens ház, okos ház, okos otthon
shadow

LUXURY csomag

Ezen csomagunk a felső kategória luxus szintjét kínálja az intelligens otthonok számára. A BUS kialakítással egy rendkívül stabil rendszert állíthatunk fel, melyben a kényelem és biztonság mellett már a multimédia is szerepet kap. Energiatakarékosság, biztonság és kényelem mind-mind jelen vannak.

Tovább LUXURY csomag…

Tetszenek az okos ház csomagok, de szeretne inkább személyre szabott okos otthon ajánlatot?

Ha nem sikerült olyan okos otthon csomagot találnia mely teljes mértékben kielégíti elképzeléseit, akkor kérjen tőlünk személyre szabott intelligens ház ajánlatot. Nem kell mást tennie csak töltse ki online ajánlatkérő sablonunkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk összeállítani egy olyan okos ház rendszert, ami csak azokat az intelligens otthon funkciókat tartalmaza amire Önnek szükséges van.

shadow